Biográfia

Napjainkban az álmaimat váltom valóra, a tervezés mellett az írás, a tapéták és a három éve született kislányom tölti ki az életemet.

A kezdetek

 

A gimnáziumi évek végén a rajz előképzettségemet a Szentendrei Művészeti Szakközépiskola és Alapfokú Művészeti Iskola rajziskolájában szereztem, de ezzel egyidejűleg a Budapesti Műszaki Egyetem rajz előkészítőjére is jártam. Innen egyenes út vezetett az Ybl Miklós Műszaki Főiskolára (2004-2009), ahol remek tanárok keze alatt elsőként betekintést nyertem az építőipari szakma rejtelmeibe. 2009-ben, mint költségszakértő műszaki menedzser végeztem, és léptem a nagybetűs életbe.

 

2010-ben kerültem az Iso-Thermo Kft.-hez, ahol kezdetben, kiskereskedelemben, majd később projekt menedzserként, műszaki előkészítőként lehetőségem volt szélesíteni szakmai ismereteimet. Komoly beruházásokon keresztül megtanultam az ütemtervek, a precíz műszaki előkészítés fontosságát, amely a projektek hatékony, problémamentes lebonyolításának elengedhetetlen része.

 

2013-as évben úgy éreztem, hogy a gyermekkorom óta bennem élő kreativitásnak helyet kell kapnia a mindennapi életemben, szerettem volna azzal foglalkozni, amivel valójában mindig is akartam. A lakberendezés az a hivatás, amiben mindaz megvan, ami számomra fontos, hiszen az építőipart sosem szerettem volna elhagyni, viszont kreativitásra vágytam. Így jött az életembe a Klasszis Oktatás, ahol lakberendezést tanultam.

 

2014-ben az iskola végeztével, mindenképpen ebben a szakmában szerettem volna elhelyezkedni. 2014. októberében kezdtem a Yuno Design Kft.-nél dolgozni. Itt lehetőségem nyílt a szakma rejtelmeibe belelátni, olyan tervezőktől tanulni, akik a szakma csúcsán vannak.

 

2016 év elején éreztem, hogy ismét változtatnom kell, és a saját álmaimat élni, így a régóta bennem érlelődő tervek utat törtek maguknak és férjemmel közösen létrehoztuk a Tapéta Trendet. Ez nem pusztán egy webáruház, itt igyekszünk mindenkinek segíteni megtalálni álmai tapétáját, és inspirációt is adni azoknak, akik szeretik a lakberendezést.